söndag 25 maj 2008

I'm singin' in the rain

Gjorde en impuls ida å hängde med la familia på Singin in the rain. Hade riktigt tur å fick riktigt bra platser i Scandinavium. :) Tyvärr va musikalen inte så bra som ja hade förväntat mig. De hade ju många balla skådespelare som Claes Malmberg, Allan Svensson (från Svensson, Svensson), hon som spelar "Sally" m.fl. Men asså, humorn kändes lite förutsägbar i de flesta fallen så det var mest russinen som vek sig av skratt. Vissa av dem lät som tjutande tekokare, andra som om de vart under vatten å inte fått luft på flera år och andra bara garvade så att löständerna höll på att falla ut. Det blev mer att jag skrattade åt deras skratt än åt själva musikalen. Dessa goa gubbar & tanter! Vad skulle vi göra utan dom.

Det var i alla fall en helt okej musikal med härlig musik och skickliga dansare som släppte loss. T.o.m. 50+ "Sally" dansade brallorna av sig vilket fick tekokarna att tjuta ännu mer.

P.S. hamstern AKA råttjäveln lyckades inte smita igår. Han springer runt tryggt i sitt hjul som vanligt. Det kommer han väl göra enda tills han själv blir ett litet russin. Den som lever får se. :)

Nighty night!

oXo

M

Inga kommentarer: