söndag 4 maj 2008


Tjenare!

Har inte hunnit blogga nåt på ett tag för det har hänt en del. Å ja har glassat för vi har vart lediga sen i onsdags :D Har blivit lite olika roliga grejer varvat me lite pinsamma incidenter :P xD Shit :P Men det orkar jag inte berätta om idag! :P haha ;D så lame (!)

Ida har ja vart på möte för alla som ska iväg på språkresa, tiiidigt på morgonen. Okey kl 11 men de e väl tidigt på en söndag? :) Sen har bror min kommit hit med en vovvsing som heter Selma (/Semla). Riktigt mysig å go hund som ser ut som en vit nallebjörn/isbjörn. Sen har ja vart så duktig å klippt gräset, slappat, tränat, skrivit un poco på svenskatalet, kollat lite TV å bloggar å nu sitter jag här! En ganska slapp men skön söndag helt enkelt. :)

Blev vansinnigt sugen på å köpa en systemkamera när ja besökte en blogg me sjukt fina bilder. Men ändå, ärligt, så jäkla jobbigt å släpa runt på en fet kamera å ba den kan vi ju lägga ner i fickan... bittert.

:P

Måste oxå påminna er om att ta en sväng förbi Claras blogg vettja! Hon bloggar om mode, kändisar och annat sköjj som t.ex. Olof... (?!) haha ;) Kolla in den och låt hennes poetiska texter omfamna dig! not. J/K ;)

Denna veckan blir de rätt mycket å göra. Har t.ex. pjäs imon på draman. Ja e den ena av 2 huvudroller å spelar kille :P mot J ;D Men det blir nog bra =) Sen på onsdag blir det nationella prov i Ma och tal i SV. Men det löser sig nog, sa gubben som sket i... you know the rest.
På torsdag e vi i alla fall lediga! :D Praise the lord!

Aja, nu e de time for bed! Skola imon igen. Inte långt kvar nu, ca 5 veckor! 22 skoldagar! <:o) Sen e de sommar som gäller! =)
Sov så sött/salt/surt!
xXx
// M

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej madde, jag tycker hunden hade ett väldigt fint namn!! Hahah :P