onsdag 4 juni 2008

Bad boys - "bad" girls?

Har tänkt på en sak ett tag. Varför finns det bara
äkta Bad boys å inga riktiga Bad girls? Isåfall e de ju typ tjejer som är halv-bad å de måste fortfarande ha kvar sina korta, tajta skinnkjolar för å bli accepterade. Det e som att tjejer måste ha kvar sitt utseende å får inte spela för creepy. Tänk typ hon som ska vara bad girl i Ugly Betty. Tyvärr inte sett Ugly Betty så mycket men känns det inte som att de ser ut å beter sig på ett helt annat sätt? E det inte en väldigt stor skillnad på the Bad girls å the Bad boys? Visst, de kanske finns fler manliga än kvinnliga pedofiler, men om det har funnits extrema karaktärer spelade av män så borde det väl i alla fall finnas någon kvinna som får spela t.ex. en äcklig pedofil?

Skulle verkligen en tjej få spela t.ex. T-Bag från Prison break eller Dr. Hannibal Lecter på samma sätt? Skulle en tjej få spela en så extrem roll överhuvudtaget?

Ja tror inte det i alla fall, å de tycker ja e jävligt synd. Ja tycker själv de skulle va himla kul. Varför ska inte vi tjejer få go grazy å spela riktigt jävla creepy nån gång?


Am I right, pretty?


Come back soon.

xXx ;)




2 kommentarer:

Anonym sa...

yeah, youré right already...pretty boy ;) Ses ikväll!

Anonym sa...

*Låtsas att det här är ett sms*
Hej, ja vi alla kom hem hela och hållna från Josefine! vad bra att du också gjorde det! pussar :)
jag har fortfarande inga pengar på min mobil, hihi