lördag 14 juni 2008

Svensk sommar

Yoyoyoo! :)

Tittar på fotboll nu å det känns gött nu när ja har bytt om från målarkläder å sitter här i soffan me mina kollegor. :) Målat i 1,5 tim ida å tjänat lite dinero för första gången. Regnet kom ioförsig som en liten överrasking, men det är ju svensk sommar så man vet ju aldrig.

Igår va ja i gbg å kollade lite kläder. Köpte lite underkläder å en ny jeansjacka från Levi's. Va lite osäker på om ja skulle köpa den men till slut blev det så. :) Man får unna sig lite ibland helt enkelt!

På kvällen blev det grillning hemma hos A med E och B. haha alla dessa jävla bokstäver xD Men man vet ju lixom inte om folk verkligen vill bli nämnda hela tiden? Så ja fortsätter väl me dom små flojjbokstäverna. I alla fall så var det himla mysigt å sitta där ute utanför å kika ut över stallet, hästarna och de stooora ängarna med solnedgången i bakgrunden - vi va ju trots allt i Fjärås.

Mysmys! Nu ska ja kika mer på fotbollen!

Ciao bello

2 kommentarer:

Anonym sa...

tråkigt att sverige förlorade i typ sista minuten mot spanien, vi var bra... men ryssland klår vi! nu har jag resfeber men det ska bli kul. ha det gött så syns vi "ca" om tre veckor:D!

Iamadorkbutihaveablog sa...

Kul att du hittat hit igen btw! ;)

Jaa himla surt! Bättre lycka nästa gång för Sverige!

Åå lyllis dig som får åka ifrån regniga Sverige!! :) Ha det så bra å va snäll mot din värdfamilj! ;) not! ;)

Kram! :)