måndag 16 juni 2008

Arbete, gräs & Linus på linjen

Jag vill jobba mera! Målar & fixar huset som ni redan vet men det går trögt. Eftersom pappsen måste vara hemma och han inte har semester än så kan ju inte vi måla själva än. Giih. Vill jobba! Speciellt när det e så kasst väder nu. Sådär halvvarmt, halvbra, yss.. Så ni som står bakom en sleten kassaapparat eller torkar bort köttfärs från en 3-årings mun - enjoy it. Ni drar in stålar i alla fall.

Tror ja e lite allergisk mot gräs btw, inte weed utan vanligt gräs (för dom lite bakom flötet). Kliar lite i halsen nu efteråt. Ja har nämligen stått å studerat när B klippt gräsmattan för 1:a eller typ 2:a gången. Så ja fick tipsa henne lite å garva lite när hon gjorde fel. hehe ^^

Påtal om stålar så skulle det passa himla bra med såna nu. Har nämligen äntligen beställt en bikini från Ellos, hehe c",) Ja tycker den e himla nice! Men hoppas den passar! Fick slänga med en Linus på linjen-film som förmodligen e min å kanske Bettans & Julias favoritfilm. ;) Linus e så skön va... Men de va inte därför han fick åka med, det var för att det finns en jävligt trevlig gräns som e att man måste köpa för minst 200 kr på Ellos. Väldigt bra egentligen för att det var rabatt också men en riktigt fet expeditionsavgift och frakt så det jämnar ut sig. Därför får Linus hänga med hem!

Ska nog beställa ett annat halsband nu tror jag. Från LaNinja. Skitballt enligt mig. Hoppas att allt blir bra å att dom inte blåser lilla mig! Snyft.

Ha de!


2 kommentarer:

Anonym sa...

jag har bara en sak att säga dig, och det är:
pff...pff...pffrrrHAHAHAHAHA!

Hihi, puss på dig, nu åker jag till Italien! men ska försöka kolla bloggen varje dag ändå! Lycka till med målandet!

Iamadorkbutihaveablog sa...

HAHAHAHA xD Först ja ba: Va?? Men nu fattar jag hahaha asg xD

Puss tillbaks! Ha de så jävla bra i Italien å schtek så gött de går, men schtek inte ihjäl dig bara! ;) Du e lätt bland de roligaste gästerna här! Om inte den roligaste ;)

Thanks, mate! :) Ha de wunderbart! =)